[rev_slider alias=”feedback” /]

Lär känna dina kunder

Med BizWizard Feedback utformar du enkelt formulär för undersökningar, enkäter, utvärderingar och inbjudningar för att få återkoppling från dina kunder, prospekts, besökare och medarbetare.

köp Viagra för kvinnor

Verktyget ger dig förutsättningar att på ett smidigt sätt interagera med dina intressenter via webb, e-post, mobil och sociala medier.

Köp Atarax Mora (Siljan), Sverige

Det går snabbt och är enkelt att komma igång med BizWizard Feedback. Vår tjänst är helt webbaserad och kräver därför ingen integrering med ert företags IT-system.

discount premarin cream

Netoptions stöttar hela vägen med kompetens och tips på användande.

Exempel på användningsområden

Koppla på funktionen

Till vänster i listen visas funktionen BizWizard Feedback. Kontakta oss för att aktivera funktionen om den inte redan finns där.

Formulärfält

Du drar enkelt in olika typer av svarsalternativ och väljer om de ska vara lodräta eller vågräta. Välj mellan kryssrutor, radioknappar, rullgardinsmeny och textfält.

Du kan också anpassa skickaknappen, till exempel byta färg, ändra storlek och text.

Förifyllda fält

Det finns också formulärfält som vi har förberett med de vanligaste fälten. Dessa fält kan dessutom vara förifyllda med mottagarens uppgifter.

binära optioner plattform Vi har förberett de vanligaste frågorna som namn, ort, telefonnummer m.m.  Självklart kan du ändra även i dessa.

Integrera med ditt CRM-system

can i buy Maxalt in Cincinnati Ohio Genom att koppla utskicket till ditt CRM-system kan du återföra responser och uppdatera mottagarna.

Köp Inderal Sverige Varje integration är unik och återför responserna på olika sätt.

Ändra enkelt designen och använd egen logga

opzioni binarie demo senza depositare Anpassa enkelt designen så att den matchar företagets grafiska profil.

Anonyma svar möjligt

demo opzioni binarie iq options Vissa undersökningar behöver låta avsändaren vara anonym, till exempel när ditt företag genomför en nöjd medarbetarundersökning. BizWizard Feedback gör det möjligt.

Anpassa tacksidan

metatrader e opzioni binarie Hur vill du tacka personen som har svarat? Använd färdiga block och anpassa. Alla svar hämtas upp automatiskt för både bekräftelsesidan och bekräftelsemejlen.

100% responsivt

kan man köpa kamagra på apoteket De färdiga mallarna är alltid responsiva och anpassar sig till mottagarens telefon, dator och läsplatta. Så oavsett enhet blir det enkelt för mottagaren att svara

Statistik

buy tastylia Plocka ut den statistik du vill ha och exportera till excel.

https iqoption com sono valide I översikten ser du snabbt status på hur många som har svarat på din enkät, vilka som har svarat, länkar de har klickat på m.m.

Kontakt direkt