ATT UTFORMA ENKÄTER HAR ALDRIG VARIT ENKLARE

Stärk dina kundrelationer

Lär känna dina kunder

Med BizWizard Feedback utformar du enkelt formulär för undersökningar, enkäter, utvärderingar och inbjudningar för att få återkoppling från dina kunder, prospekts, besökare och medarbetare.

Verktyget ger dig förutsättningar att på ett smidigt sätt interagera med dina intressenter via webb, e-post, mobil och sociala medier.

Det går snabbt och är enkelt att komma igång med BizWizard Feedback. Vår tjänst är helt webbaserad och kräver därför ingen integrering med ert företags IT-system.

Netoptions stöttar hela vägen med kompetens och tips på hur du smidigast använder verktyget.

Koppla på funktionen

Till vänster i listen visas funktionen BizWizard Feedback. Kontakta oss för att aktivera funktionen om den inte redan finns där.

Formulärfält

I editorn drar du enkelt in olika typer av svarsalternativ och väljer om de ska vara lodräta eller vågräta. Välj mellan kryssrutor, radioknappar, rullgardinsmeny och textfält.

Du kan också anpassa skickaknappen, till exempel byta färg, ändra storlek och text. Utgå från företagets grafiska profil och bestäm själv hur designen ska se ut.

Förifyllda fält

Det finns också formulärfält som vi har förberett med de vanligaste fälten. Dessa fält kan dessutom vara förifyllda med mottagarens uppgifter.

Vi har förberett de vanligaste frågorna som namn, ort, telefonnummer m.m. Självklart kan du ändra även i dessa.

Integrera med ditt CRM-system

Genom att koppla utskicket till ditt CRM-system kan du återföra responser och uppdatera mottagarna.

Varje integration är unik och återför responserna på olika sätt.

Ändra enkelt designen och använd egen logga

Anpassa enkelt designen så att den matchar företagets grafiska profil.

Anonyma svar möjligt

Vissa undersökningar behöver låta avsändaren vara anonym, till exempel när ditt företag genomför en nöjd medarbetarundersökning. BizWizard Feedback gör det möjligt.

Anpassa tacksidan

Hur vill du tacka personen som har svarat? Använd färdiga block och anpassa. Alla svar hämtas upp automatiskt för både bekräftelsesidan och bekräftelsemejlen.

100% responsivt

De färdiga mallarna är alltid responsiva och anpassar sig till mottagarens telefon, dator och läsplatta. Så oavsett enhet blir det enkelt för mottagaren att svara

Statistik

Plocka ut den statistik du vill ha och exportera till excel.

I översikten ser du snabbt status på hur många som har svarat på din enkät, vilka som har svarat, länkar de har klickat på m.m.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.