Daniel Strömer

Daniel är visserligen VD men lägger lite tid på ”vd-aktiga” saker och mer tid på kundrelaterat arbete, såsom bygga mallar, ta support eller hålla demos och utbildningar.

Läs mer

Kristina Borg

När Kristina var liten drömde hon om att jobba på kontor och sätta in papper i pärmar. Vilket hon ju faktiskt gör nu även om pärmarna och pappren har ersatts av datorer och mappar.

Läs mer

Niclas Ahlqvist

Niclas pratar vrålgöteborgska för det gör man när man vill vara fräck och kommer från Stenungsund. Det är för att maskera att man egentligen kommer från landet.

Läs mer

Johan Olofsson

Det Johan gillar absolut bäst med sitt jobb är att lösa folks problem och att få skapa. Och som systemutvecklare blir det mycket av båda delarna.

Läs mer
Ela_500_circle_ini

Mikaela Sundqvist

Mikaela är vad man kan kalla en äkta tekniknörd. Hon ÄLSKAR webdesign, problemlösning och lusläser alla manualer till alla tekniska prylar trots att hon skulle klara sig utan dem.

Läs mer

Ulf Engborg

Ulf jobbar som kundutvecklare och är duktig på att hjälpa våra kunder att verkligen dra nytta av våra programvaror för att få den optimala effekten. Gör man det rätt blir effekten så fantastisk!

Läs mer

Christian Andreasson

Christian är uppvuxen i Skene och som liten var hans stora dröm att bli bonde då de stora maskinerna och djuren lockade. Efter att ha arbetat på ett åkeri med att köra lastbil och som transportledare tog yrkeskarriären en annan vändning, vilket vi på Netoptions idag är glada för.

Läs mer

Kajsa Jungefeldt

För drygt ett år sedan bytte Kajsa kust och flyttade till Göteborg för studier och här har hon nu bestämt sig för att stannar hon kvar. Något hon är mycket glad över, efter att ha spenderat varje sommar sedan barnsben på Dyngö utanför Fjällbacka.

Läs mer