Lediga tjänster

Full stack .NET utvecklare till Netoptions

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en .Net utvecklare som kan jobba med både front- och backend inom teamet som utvecklar BizWizard.
Det vi söker är en driven och duktig medarbetare som kan vara med och utveckla och hjälpa oss att växa. Du kommer att få stora möjligher till att bestämma hur detta skall ske samt vara delaktig i strategier, arkitektur och releasehantering kring BizWizard, som består av ett antal olika, samverkande komponenter och API.
Som .NET utvecklare arbetar du på Netoptions utvecklingsavdelning på Västra Hamngatan i centrala Göteborg. Förutom att vara med och utveckla vår kärnprodukt BizWizard kommer du även att vara delaktig integrationsprojekt med kunder och partners. Ibland kan du även få svara på tekniska supportfrågor från kunder, partners eller Netoptions egna kundtjänst.
Kvalitet är ett nyckelord som ska finnas som en röd tråd genom all utveckling och det förväntas att man testar och kvalitetssäkrar sitt arbete.
Vi arbetar enligt Scrum-metoden och det är därför viktigt att du är kommunikativ och trivs att arbeta i grupp.

Kvalifikationer

Erfarenhetskrav:

 • Erfarenhet av systemutveckling i agila projekt.
 • .NET
 • C#
 • MVC
 • Javascript/typescript
 • Har du ett öga för snygg och lättanvänd front-end än det meriterande.
 • Du har en målinriktad inställning där god planering och effektivt genomförande av utveckling bidrar till hög kvalitet i leveranserna.
 • Du skall vara duktig på att driva och ansvara för ditt eget arbete.

Kundtjänstansvarig

Vi växer och söker vi en kundtjänstansvarig med erfarenhet av design i HTML & CSS.

Tycker du om att hjälpa människor, är du lösningsorienterad och har kunskap från HTML och CSS, då kanske detta är något för dig?
Vi söker nu en medarbetare på heltid som kommer att ta rollen som kundtjänstansvarig för BizWizard och i ett tätt sammarbete med marknad och VD arbeta för att stärka våra kundrelationer. Du kommer att vara första kontaktpersonen för våra kunder via support och hjälpa dem besvara frågor, utbilda och lösa problem som uppstår vid användandet av programvaran. Rollen innefattar även design och utveckling av kunders e-post och eventmallar i BizWizard.
Du kommer att sitta på Netoptions kontor på Västra Hamngatan i centrala Göteborg. Vi är ett familjärt och entreprenöriellt team på cirka 10 personer och det finns alla möjligheter att utvecklas för den som vill och få ytterligare ansvar inom företaget framöver. Ett urval av våra referenskunder är; Cervera, Intersport, Västtrafik, Hogia och Svenska Mässan.
Låter det här intressant? Hör av dig så kan vi boka in ett möte där du får träffa och höra mer om oss och vi om dig.

Kvaliteter som efterfrågas:

Serviceinriktad och gillar kundkontakt.

 • Tycker om att arbeta i team.
 • Erfarenhet av design i HTML och CSS.
 • En målinriktad inställning där god planering och effektivt genomförande av utveckling bidrar till hög kvalitet i leveranserna.

Du skall vara duktig på att driva och ansvara för ditt eget arbete.
Vid frågor om tjänsten kontakta Daniel Strömer; daniel.stromer@netoptions.se
Ansök genom att skicka in CV samt personligt brev till daniel.stromer@netoptions.se
Vi ser fram emot att höra från dig!

Spontanansökan

Känner du att Netoptions är det företag som du vill arbeta på? Även om det inte finns någon tjänst ute som passar just dig så tycker vi att du ska skicka in en spontanansökan till daniel.stromer@netoptions.se