BizWizard Feedback gör det enkelt att få svar

Publicerad 28 juni, 2016

E-post, SMS & Sociala medier, Produkter

Vill du ha svar på om din produkt är bra, om kunderna är nöjda med er support eller hur många som kommer på ert event?

Med BizWizard Feedback utformar du enkelt formulär för undersökningar, enkäter, utvärderingar och inbjudningar för att få återkoppling från dina kunder, prospekts, besökare och medarbetare.

Verktyget ger dig förutsättningar att på ett smidigt sätt interagera med dina intressenter via webb, e-post, mobil och sociala medier.

BizWizard Feedback

Det finns många användningsområden. Vi har listat några:

Enkäter: Det är enkelt att slänga ihop en snygg enkät med vår drop and drag-funktion. Överlag är verktyget väldigt lättanvänt. Vi har förberett formulärfält och även förifyllda fält så att du snabbt kan få iväg dina frågor, oavsett typ av formulär. Du kan ändra designen och anpassa den till företagets grafiska profil.

Net-promotor-score: Net Promotor-poäng ger snabb feedback. Att ta reda på din Net Promotor Score är det enklaste sättet att få veta hur det går för ditt företag enligt dina kunder. Den ultimata frågan är: Hur sannolikt är det att du skulle rekommendera det här företaget till en vän eller kollega?

Utvärdering av ett event: Uppfyllde eventet dina förväntningar? Hur bra var maten på en skala från 1-5? Hur sannolikt är det att du besöker vårt nästa event? Genom att fråga besökarna på ditt event kan du göra ditt nästa event ännu bättre.

Anmälningsformulär: Gör ett snyggt formulär när du ska bjuda in till något och få en bra överblick över vilka som har svarat eller inte.

Nöjd-medarbetar-index: Eftersom Bizwizard Feedback gör det möjligt att svara anonymt passar det bra att använda när det är dags för nöjd medarbetar-undersökning.

Produktbetyg: Låt kunderna få utvärdera era produkter och få därmed den bästa typ av feedback för att göra produkten ännu bättre. Behåll betygen för er själva eller publicera dem direkt på er sajt.

Vill du veta mer? Boka en webbdemo så visar vi dig hur enkelt det är att komma igång!