Få nya prenumeranter till nyhetsbrevet från sociala medier

Publicerad 1 juni, 2017

E-post, SMS & Sociala medier

Hur kan du använda sociala medier för att få din e-postlista att växa? det tipsar vi om nedan!

1.

  • ”Hur du ökar din försäljning på 3 minuter”
    – Skriv din mailadress så skickar vi guiden till dig.

Kanske låter det otroligt att man ska lyckas öka sin försäljning på 3 minuter, men visst väcker det nyfikenhet att veta vad skribenten menar på att man ska göra för att lyckas?

Så, tips 1 är att skapa inlägg på sociala medier med gratis guider att ladda ned. På så sätt får du följaren att skriva upp sin e-postadress för att få guiden skickad till sig. Kanske känner du igen detta, det blir ett allt vanligare knep att använda sig av. Vem vill inte ta del av värdefulla tips och guider? Se till att få till en intresseväckande rubrik!

 2.

  • ”Sign up” – knapp?

Lägg till en Call-to-action vid beskrivningen om er som företag med länk till exempelvis en landningssida/ett formulär till anmälan för utskick så följaren kan anmäla sig för att få ta del av ytterligare information om personen i fråga önskar. Information om hur du går tillväga hittar du här >  

 3.

 Kan man ladda ner era blogginlägg/artiklar från hemsidan? 

Är besökaren intresserad av era inlägg och artiklar? Varför då inte passa på och fråga om personen vill få dessa rätt ner i sin inkorg nästa gång? Iframea ett formulär i slutet på artikeln så läsaren enkelt kan skriva in sin mailadress och få nästa artikel skickat till sin inkorg. Alternativt ert nyhetsbrev om det är detta ni länkar till.

Självklart kan ni göra detta i BizWizard, kontakta oss så hjälper vi dig >

 4.

  • Sponsra inlägg, varför då?

Genom att sponsra inlägg och skapa kampanjer på sociala medier, kan ni nå många nya personer. Skapa innehåll som de finner relevant och fånga antingen upp dem redan här genom att be dem fylla i sin e-postadress i utbyte mot användbar inforation eller se till att ni fångar upp dem på hemsidan och den sida inlägget, på sociala medier,  länkar till.

 

Tips:

Visst använder du Google Analytics – kopplingen som finns i BizWizard? På så vis kan du se vad varje utskick genererar i trafik och eventuell försäljning. Inte? Här berättar vi hur du aktiverar detta >

 

 

Fler tips & trix >