Fläta in mottagaregenskaper i BizWizard

Publicerad 22 mars, 2017

Supporttips

Det är ni som bestämmer vilka mottagaregenskaper som finns i er BizWizard sajt. De vanligast förekommande är Förnamn, Efternamn, Email & Företag men varför nöja sig där?

Många av er har säkert en mängd olika information om era mottagare som ni kan använda er av för att skapa riktade utskick och få den personliga touchen. Såväl i innehållet som i ämnesraden

Hur?

1. Gå in under administration (OBS endast administratörer kan se denna sida) ikonen motsvarande kugghjul, i den svarta listen till vänster. Då kommer du till vyn motsvarande den nedan. Här går du sedan in på E-postmottagaregenskaper.

2. Här kan du välja att lägga till en mottagaregenskap om önskad ej finns, exempelvis kundansvarig eller det kanske gäller ett poängsaldo.

3. Om olika mottagare ska få olika information kan du fläta in detta i BizWizard

Gå in på utskicket det gäller och inställningarna för dessa.

4. Till höger i fältet för ”Avsändarens namn” finner du inflätningsikonen. Genom att trycka på denna kan du välja vilken typ av mottagaregenskap du önskar fläta in. Det kan vara allt från Kundansvarig för respektive mottagare till företag, ort eller namn. Helt enkelt vad ni önskar. Se bild nedan.

På ”Alternativ e-postadress för svar- om inte svaren skall gå till avsändarens e-postadress” kan du även fläta in kundansvarig_epost så att mottagaren kan svara tillbaka till sin kontaktperson direkt.

Psst, ni kan självklart även fläta in olika mottagaregenskaper i innehållet för era utskick. Detta gör ni genom att markera blocket/texten som det gäller och sedan trycka på flätningsikonen i editor fönstret och därefter välja mottagaregenskap

 

Fler tips & trix >