Med BizWizard har du full kontroll

 

Publikationer i BizWizard

En av grundstenarna i BizWizard är begreppet publikation. Det kan liknas vid ett mappsystem och är det smidigaste sättet att få en överblick vilka olika typer av kommunikation ni har, och få statistik per publikation.

Organisera din kommunikation utifrån exempelvis geografi, avdelningar eller typ av utskick.

Leveransbarhet

Om inte e-postmeddelandet når fram till mottagaren är ditt arbete helt bortkastat. Inga system kan garantera 100% leveransbarhet, men vi kan garantera att den blir högsta möjliga.

Koll på läget

Det ska vara lätt att arbeta med BizWizard, och därför har vi valt att visa status på utskicken direkt. Du ser vilka utskick som är under bearbetning och vilka som är klara. Det gör det enkelt att synka dina utskick. Rätt budskap till rätt målgrupp vid rätt tidpunkt.

I BizWizard hittar du hjälpen direkt i programmet, med förslag på flöde och förklaring där du befinner dig. Du får helt enkelt full kontroll!

Undrar du vad våra användare tycker om BizWizard? Det kan du läsa mer om här 

Samarbeta

Om ni är flera användare inom samma företag kan BizWizards funktioner, om så önskas, begränsas individuellt för varje användare. Några kanske ska kunna göra allt medan andra bara ska läsrättigheter, eller något däremellan.

Eller varför inte ge säljarna tillgång till statistiken för den senaste kampanjen?

Statistik

Statistiken är nyckeln till en fortsatt bra kommunikation med dina mottagare. När under dygnet/veckan/månaden är dina mottagare mest benägna att läsa dina utskick. Vilka ämnesrader fungerar bäst? Har prehedarn betydelse? Vilka länkar lockar mest i dina utskick? Är det ”köp”-knapparna? Eller är det ”läs mer”?

Jämför och analysera för att maximera effekten av dina utskick. Självklart kan du även rådfråga oss för att få tips om hur du kan arbeta för att uppnå bästa möjliga resultat.

 Allt ingår

BizWizard innehåller alla funktioner från början, utan att du behöver göra tillval som du betalar extra för. Hur många gånger per månad som du skickar e-post till dina mottagare påverkar inte heller kostnaden.

Skicka obegränsat med e-postutskick i alla dess former. Skapa utskicken så som du vill, med bilder och texter. Importera mottagare.

Använd dig av statistiken, jämför och analysera. Som sagt – allt ingår!