HJÄLPMEDLET FÖR ETT PROFFSIGT EVENT

Från inbjudan till utvärdering

BizWizard Event – din hjälp att hantera evenemang

Är det dags för kundträff, konferens eller en ny produktlansering? Vad det än gäller kan du enkelt skapa ett snyggt event för ändamålet och bjuda in de du önskar.

Välj layout, design och den information du vill förmedla. Skapa en anmälningssida med frågor utifrån vilken information du behöver från de som kommer att delta. Därefter är det bara att skicka ut din inbjudan och följa statistiken.

BizWizard Event är helt webbaserat och kräver därför ingen integrering med ditt företags IT-system. Det går med andra ord snabbt att komma igång! Självklart finns det också guider och filmer för att du som användare snabbt ska få svar på dina frågor.

Snygg design

Ny design att välja på för event! Hur vill du att din eventinbjudan ska se ut?

Med små enkla medel får du en stilren och snygg design som kommer att uppskattas av dina mottagare. Välj om du vill utgå ifrån en standardmall eller skapa en layout helt utifrån egna preferenser.

Antal deltagare

Ofta finns det ett begränsat antal platser till eventet.

Ställ in detta så meddelas deltagarna då de anmäler sig. Du kan även sätta upp ett mål för antalet deltagare.

Köhantering

Är eventet fullt? Då kan inbjudna ställa sig på en väntelista och få ett bekräftelsemail om man bereds en plats till eventet.

Datum och tider

Hur länge ska anmälan vara öppen och under vilka tider pågår eventet?

Det kan du enkelt ställa in BizWizard Event.

Kalenderbokning

Med ett enkelt klick kan dina inbjudna lägga till eventet i sin kalender. På så sätt har de stenkoll när det är dags.

Karta – Var hålls ditt event?

Fyll i adressen och infoga kartan i inbjudan. Kartan kopplas samman med Google maps och deltagarna kan enkelt få en vägbeskrivning till ditt event.

Koppla på funktionen BizWizard Event

I BizWizard vänstermeny visas ikonen för Event.

Kontakta oss om du vill ha tillgång till Event. Enklast är att fylla i formuläret här nedan alternativt ringa till oss på 031-787 85 00.

Förifyllda fält

Utöver formulärfält kan du också använda förifyllda fält som automatiskt fylls med mottagarens uppgifter som du redan har.

Du bestämmer själv vilka mottagaregenskaper som ska användas. Förutom de vanligaste som du ser här skulle det kunna vara ort, mobilnummer med mera. Välj helt enkelt de fält som på ett enkelt sätt hjälper dig få in önskad information.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.