Vad tycker våra användare?

”Systemet är enkelt att använda och sparar tid, dessutom blir det snyggt och ser proffsigt ut. Det ger oss möjlighet att korsköra olika listor och optimera vårt budskap och erbjudande.”

Läs Mer >

 

”Vi har alltid fått suverän support från Netoptions – på alla nivåer. Därför har vi löpande kunnat utveckla vår användning av verktyget BizWizard. ”

Läs Mer >

”Vi är väldigt nöjda med BizWizard som förenklat arbetet med utskick ytterligare”

Läs mer >

”Användarvänligt system och det är lätt att komma igång. I de fall vi behövt hjälp har vi fått det genom utbildningar, support samt tips och inspiration för hur vi kan göra våra mail ännu bättre. Vi känner oss trygga med BizWizard!”
 
”Personlig och proffsig support, och med ett rapportverktyg där vi enkelt får ut överskådlig statistik som vi kan analysera vidare internt. ”

”Vi sökte ett direkt marknadsförings verktyg som var lätt att använda och som kunde integreras med vårat CRM system. Efter att ha undersökt alternativen så ansåg vi att Bizwizard kunde leverera en lösning som vi var nöjda med. Netoptions har stått för en väldigt god support och vi är väldigt nöjda med systemet.”

 

 

”Vi har arbetat med Bizwizard ca 3 år och tycker att det fungerar bra. Vårt nyhetsbrev är ett av våra mest säljdrivande marknadsföringsverktyg, samtidigt som det ger oss möjlighet att få ut nyheter och information snabbt och smidigt. Dessutom erbjuder Netoptions engagerad och snabb support när behov uppstått”

Inte BizWizard användare idag?

Hör av dig så berättar vi gärna mer om hur BizWizard kan möta ditt behov!

Kontakt >