”Vi har alltid fått suverän support från Netoptions – på alla nivåer.”

Marianne Nyman | Content Manager, Svenska Spel

 

 

UTMANINGAR:

 

Rätt budskap till rätt målgrupp

Vi var i behov av en smidig lösning för att kunna göra riktade och dynamiska utskick då vi vanligtvis skickar till grupper som ska få olika versioner av innehållet. Exempelvis beroende på vilket av Sveriges 21 län du bor i. Vi arbetar med att differentiera vår kommunikation till kund utifrån ny/befintlig kund och i vilken kanal kunden använder våra produkter och tjänster och vi sökte ett verktyg som möjliggjorde detta.

Statistik i realtid

Få tillgång till informativ realtidsstatistik att analysera så vi ser hur vi bör arbeta för att nå önskat resultat.

 

Användarvänligt

Vårt tidigare system var komplext och krångligt att använda. Vi behövde helt enkelt ett användarvänligt e-postverktyg som vi snabbt kunde komma igång med och som underlättade och effektiviserade vårt dagliga arbete.

 

Vi är Svenska Spel

Svenska spel vandrar hand i hand med idrotten och strävar efter visionen ”Spel ska vara till glädje för alla”. Deras uppdrag från svenska staten baserar sig på omtanken om kunden. Det innebär att de utvecklar och marknadsför spel med ett starkt konsumentskydd som drivkraft. Med över 1600 anställda och kända varumärken som Lotto, Triss, Stryktipset och Oddset erbjuder Svenska spel spänning och underhållning till svenska folket och samtidigt arbetar förebyggande för att motverka spelproblem.

Resultat

”Vi kan konstatera att när vi använder BizWizard och gör segmentsunika anpassningar uppnår vi bättre respons och resultat. Detta visar sig i form av högre öppnings- och klickfrekvens vilket i sin tur leder till fler besök och konvertering på svenskaspel.se. Vi har med gott resultat utnyttjat de funktioner som ges i verktyget BizWizard!”

Kort & Gott

BizWizard har..
Effektiviserat vår e-post marknadsföring
Underlättat vårt arbete med att nå ut med rätt information till rätt målgrupp.
Visat sig lätt för nya användare att snabbt komma igång i systemet.
 Statistik som ger önskad information och beslutsunderlag

Svenska Spel & BizWizard

Kunder sedan 2013
Driftar BizWizard själva.
Vill du höra mer om egen drift? Kontakta oss så berättar vi mer >

Inte BizWizard användare idag?

Hör av dig, så ser vi hur vi kan hjälpa dig att nå önskat resultat!
Kontakt >

Vill du läsa om fler kundcase?

Dessa hittar du här >